100 TRUCS PER APRIMAR-SE

Autor: Casademont i Surrell, Lídia

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Sana, Nutrición y Dietas

100 TRUCS PER APRIMAR-SE

100 TRUCS PER APRIMAR-SE

13,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/03/2013
Colección:
DE 100 EN 100
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Avui dia tothom està obsessionat amb el pes. Els cànons de la societat actual són de persones primes i, al llarg de la vida, tothom, qui més qui menys, té una lluita constant amb el pes. Si aquest és el teu cas, en aquest llibre hi trobaràs, explicats de manera desenfadada, alguns trucs per ajudar-te a perdre uns quants quilos. …

Avui dia tothom està obsessionat amb el pes. Els cànons de la societat actual són de persones primes i, al llarg de la vida, tothom, qui més qui menys, té una lluita constant amb el pes. Si aquest és el teu cas, en aquest llibre hi trobaràs, explicats de manera desenfadada, alguns trucs per ajudar-te a perdre uns quants quilos. I, per a aquells que no hagin de fer una dieta per rebaixar pes, al llarg del llibre també poden aprendre algunes cosetes sobre nutrició, consells pràctics sobre algunes tècniques culinàries, a saber reconèixer els aliments light i les propietats d'alguns aliments, entre altres petits trucs. La veritat és que no es pretén que perdeu molts quilos, però si com a mínim us serveix per encaminar-vos a seguir una bona dieta, l'autora ja es dóna per satisfeta. Perquè, al cap i a la fi, el més important tant a l'hora de perdre pes com de mantenir-lo és fer una bona dieta equilibrada.
Leer más

Más libros de Casademont i Surrell, Lídia

Más información del libro

100 TRUCS PER APRIMAR-SE

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9034-113-1
EAN:
9788490341131
Nº páginas:
0
Colección:
DE 100 EN 100
Lengua:
CATALAN
Alto:
233 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Sana, Nutrición y Dietas
Lídia Casademont va néixer a Figueres ja fa uns quants anys, va estudiar la branca científica biosanitària a l'Institut Alexandre Deulofeu de Figueres i, més tard, la carrera de Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Vic. Després d'un breu període de pràctiques a l'Hospital Josep Trueta de Girona mentre cursava el segon curs de la carrera, va fer una altre petit període de pràctiques a l'Hospital de Figueres en el seu últim any, i, un cop finalitzada la carrera, hi va treballar uns quants mesos. Actualment treballa en un centre de dietètica en el qual ajuda a aconseguir un pes saludable i, encara més important, a adquirir uns bons hàbits alimentaris a tothom qui acudeix a la consulta. Blocaire a la xarxa des de fa un parell d'anys, parla sobre gastronomia, receptes, restaurants on ha anat i propietats dels aliments. També ha fet col·laboracions esporàdiques en altres blocs. Fora de la xarxa, també col·labora en una revista de tirada comarcal i hi escriu articles relacionats amb la dietètica i la nutrició humana des de fa aproximadament un any.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar